Фотоархів

Поштівки

Культура

Новини

Мапи та інфографіки

Реконструкція

Колекціонування

Документи

Бібліотека

Книжкова полиця

Преса

Пам’ятники та знаки

Відеотека

Житомирщина історична

Підтримати проект

 
«Житомирщина історична» – приватна історична ініціатива, що потребує підтримки нашої читацької аудиторії. Нам надзвичайно приємно констатувати статистичний зріз наших відвідувачів – за час існування проект переглянули користувачі з 70 країн. Зокрема таких, як США, Німеччина, Польща, Нідерланди, Канада, Ізраїль, Швеція, Ісландія, Британія, Бельгія, Норвегія, Чехія, Італія, Франція, Литва, Молдова, Ірландія, Іспанія, Швейцарія, Португалія, Латвія, Австралія, Румунія, Казахстан, Угорщина, Грузія, Данія, Болгарія, Китай, Австрія, Естонія та багатьох інших. 

Ми щиро радіємо з того, що наша сторінка у «Фейсбуці» користується попитом і без жодної реклами вже має 4700 постійних читачів, а кожен представлений на фб-сторінці матеріал охоплює від 1500 до 8000 переглядів. 

В той же час мусимо звернути Вашу увагу на те, що пошук та представлення історичних матеріалів потребує значної витрати часу та власних коштів.

Обіцяємо, що і в подальшому будемо намагатися дивувати Вас цікавими матеріалами про історичне минуле Східної Волині – Житомирщини. 

Маємо прохання до Вас, шановні читачі, якщо Ви бажаєте зробити свій внесок у розвиток краєзнавчого руху, просвітницької діяльності щодо нашої історії, підтримайте наш проект, виходячи з Ваших матеріальних можливостей.

💳 Підтримати розвиток проекту:

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/fgmkPZ6Qw

Вдячні за підтримку! Сподіваємось, що найкращі кроки ще попереду!

Наша сторінка у Facebook

Наш канал у Telegram

Наша сторінка у Twitter

Наша сторінка в Instagram

Логотип нашого видання

Пошук на сайті

Site Translator

Мапа відвідувань

free counters

Стистика переглядів

Лічильники та каталоги

каталог сайтів
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання